Κύπριοι που επέλεξαν για τις Πασχαλινές τους διακοπές τον Νομό Αχαίας, δεν παρέλειψαν το Μ. Σάββατο το μεσημέρι, με την βόλτα τους στο κέντρο της Πάτρας, να ζήσουν την εμπειρία γνωριμίας με την πιο δημιουργική γωνιά της πόλης, το Atelier SuGleri.
Μεταξύ αυτών οι αρχιτέκτονες Μ. Μιχαλόπουλος με την οικογενειά του, ο Δ. Κυθρεώτης μετα της συζύγου του, ο πολ/κος μηχ/κος ,τ. υπουργός Συγκοινωνιών κ. Εργων Θ. Θράσου μετα της συζύγου , ο τραπεζικός Χ.Πάντζαρης μετα της συζύγου, η παιδίατρος Ε.Τοφαρίδου, η ξεναγός Ν. Αβραμίδου, κ.α.
Η Αθηνά Σουγλέρη τους ξενάγησε στο εικαστικό της ταξίδι, τους έδειξε έργα της και τις εφαρμογές αυτών σε ταπετσαρίες και πλακάκια.
Οι επισκέπτες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την τέχνη της και την παρότρυναν για την εφαρμογή αυτής και σε υφάσματα. Θαύμασαν το εικαστικό της έργο, παρέα με την γεύση του βιολογικού κρασιού Santor και τα Πασχαλινά κουλουράκια της μαμάς της με υλικά από τον Οικοαγρό. Φυσικά επέλεξαν για εορταστικά δώρα τις γνωστές μινιατούρες SuGleri , παίρνοντας μαζί τους μια ωραία ανάμνηση.

Πάτρα: Επισκέπτες από την Κύπρο στο Atelier SuGleri το Μ. Σάββατο (pics)