Τίτλοι Νέων

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

πηγή:patrasevents.gr, Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση depot της «Cube Gallery»

Χρώματα, εμπνεύσεις βασισμένα σε σύγχρονα ρεύματα της τέχνης, αλλά και του μοντερνισμού είχαν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες της καλοκαιρινής έκθεσης depot της "Cube Gallery". 
Η έκθεση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε αυτήν συμμετείχε η ζωγράφος Αθηνά Σουγλέρη της οποίας τα έργα πρόσφεραν έναν άλλο τόνο, εικαστικού περιεχομένου στο καλλιτεχνικό event.

Τα έργα depot  είναι στην ουσία μικρά έργα ζωγραφικά, μικρογλυπτά, εικαστικές κατασκευές, χαρακτικά, μικροαντικείμενα, φωτογραφία, χρηστικά αντικείμενα με εικαστικό ενδιαφέρον και πρωτοποριακό design.

Στην έκθεση συμμετείχαν εννέα καλλιτέχνες οι οποίοι ήταν οι εξής: Canuto Kallan, Ηλίας Αηδονίδης, Κορνήλιος Γραμμένος, Μαρίνα Κωνσταντάκη, Φάνης Λογοθέτης, Χριστίνα Μήτρεντσε, Ηλίας Παπανικολάου, Αθηνά Σουγλέρη και Γιώργος Τσεριώνης.

H ζωγράφος Αθηνά Σουγλέρη, που συμμετείχε στην έκθεση ως νέα συνεργάτιδα,εντυπωσίασε με τα έργα της, δείχνοντας ότι η ζωγραφική μπορεί να αποτελέσει στοιχείο της σύγχρονης καθημερινότητας μας.

Πλέον τα έργα της ζωγράφου θα μπορείτε να τα βρείτε στο depot της Gallery,ενώ παράλληλα ετοιμάζει για το επόμενο έτος την νέα της ατομική έκθεση στην Cube Gallery.
 
Back To Top