Τίτλοι Νέων

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

πηγή now24.gr : Η Πάτρα της τέχνης, ή μήπως… η τέχνη της Πατρινιάς







                               


  Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 - 13:14

Ονομάζεται Αθηνά Σουγλέρη και είναι Πατρινιά. Από εκείνες που ακτινοβολούν, με τη δράση τους, πολιτισμό. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός αλλά είναι… κυρίως ζωγράφος. Πολυπράγμων και αστείρευτα δημιουργική άνοιξε στην Πάτρα ένα πρότυπο εργαστήριο- Atelier για να φιλοξενεί τα έργα και τους φίλους της.






Ο επισκέπτης δεν ξέρει πραγματικά τι να πρωτοθαυμάσει! Τον χώρο ή τα έργα; Τις δημιουργίες ή την δημιουργό; Η Αθηνά σε ξεναγεί η ίδια στο εικαστικό ταξίδι που προσφέρει. Γιατί τα έργα της είναι από μόνα τους ένα πολύχρωμο ταξίδι στη φαντασία και στην πανδαισία των χρωμάτων.
Με την υπογραφή “SuGleri” δημιουργεί εφαρμογές ντεκόρ σε ταπετσαρίες, πλακάκια, υφάσματα και ό,τι άλλο μπορεί να την εμπνεύσει, σε διάφορες διαστάσεις.

 Οι εικαστικές προτάσεις της συνοδεύονται από αρχιτεκτονική φωτορεαλιστική προσέγγιση, ώστε να γίνονται πιο κατανοητές και οικείες στον αποδέκτη τους.

Η Αθηνά Σουγλέρη δημιουργεί πολύχρωμα στιγματικά σχήματα. Μια σπάνια και ιδιόμορφη τεχνική που αποδίδει ολική και όχι αποσπασματική εικόνα.


Για όσους αγαπούν τις δημιουργίες της, προσφέρει πολλές επιλογές με μινιατούρες για εορταστικά δώρα.










Στο επόμενο ταξίδι σας στην Πάτρα μην παραλείψετε να ζήσετε την εμπειρία γνωριμίας με την πιο δημιουργική γωνιά της πόλης.

 Στο φιλόξενο Atelier SuGleri θα σας προσφέρουν επίσης βιολογικό κρασί, επειδή η τέχνη είναι και… γευστική παρόρμηση!

Η ηλεκτρονική έκθεση των έργων της παρουσιάζεται στον ιστότοπο http://saatchiart.com/sugleri ενώ περισσότερη ενημέρωση για τη δουλειά της θα βρείτε στο blog sugleri.blogspot.com




πηγή :  http://now24.gr/i-patra-tis-technis-i-mipos-i-techni-tis-patrinias/

 
Back To Top