Τίτλοι Νέων

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΕLIER SUGLERI & ΦΩΤΟΓΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

NEA ΑΠΟ ΤΟ ΑTELIER SUGLERI


  • 28-29 Nοέμβρη  2015


Σε δημοπρασία έργων τέχνης για  φιλανθρωπικό σκοπό , στην Κύπρο συμμετέχει η Πατρινή εικαστικός Αθηνά Σουγλέρη με τις γνωστές μινιατούρες της.Η δημοπρασία διοργανώνεται από την ‘’ The Collection Gallery ‘’ σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρου με χορηγό το περιοδικό Madame Figaro.H δημοπρασία ξεκινά το Σάββατο 28 Νοέμβρη .

  • 3-6 Δεκέμβρη 2015


Επίσης το Atelier SuGleri συμμετέχει ,  στο Mediterranean Science Festival 2015 στην Κύπρο,στην έκθεση Τέχνης και Επιστήμης , με τις γνωστές μινιατούρες ''suGleri'' με τίτλο ''Dia-kosmos''.  Το Festival  διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό ‘’Επιστήμη Επικοινωνία-SciCo Cyprus’’ ,το ‘ίδρυμα προώθησης έρευνας,συνδιοργανωτές ο οργανισμός νεολαίας Κύπρου, υπο την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και με τη συνεργασία του European office Cyprus

  • 22 Νοέμβρη 2015


Tέλος Έκθεση Ζωγραφικής με έργα μικρών φίλων έγινε  την περασμένη Κυριακή στο Atelier SuGleri . Το Αtelier πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους φίλους ,στα πλαίσια του πετυχημένου πάρτυ γενεθλίων των παιδιών της Αθηνάς. Oλοι οι συμμετέχοντες βραβεύτηκαν , κερδίζοντας  μια από τις γνωστές επιζωγραφισμένες μινιατούρες  '' suGleri ''. Στο πάρτυ μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε και η Μαρία Τ. Αθανασιαδου.

                                             
                                           Φωτογραφίες από το πάρτυ

 
Back To Top