Τίτλοι Νέων

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

πηγή :JuniorsClub.gr ''Γενέθλια με δημιουργικό χαρακτήρα για τα δύο παιδιά της εικαστικού Αθηνάς Σουγλέρη!'' στο Αtelier SuGleri




polynoi-1-juniorsclub
Οι ιδέες σας  Προτεινόμενο

Γενέθλια με δημιουργικό χαρακτήρα για τα δύο παιδιά της εικαστικού Αθηνάς Σουγλέρη!

Το juniorsclub.gr εύχεται και στα δύο παιδιά να είναι καλότυχα, ευτυχισμένα και να αποκτήσουν την δημιουργική φαντασία των γονιών τους!




Γενέθλια με έναν δημιουργικό τρόπο κι ένα πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο σε όλα τα παιδάκια, γιόρτασαν τα δύο όμορφα παιδιά της εικαστικού Αθηνάς Σουγλέρη, η Πολυνόη και ο Ευάλιος. 
polynoi-16-juniorsclub
Η Αθηνά, θέλησε να κάνει αξέχαστο και δημιουργικό το παιδικό πάρτυ των παιδιών της, το οποίο διοργάνωσε στο Atelier SuGleri. Εκτός από τα δικά της έργα τέχνης, τα παιδιά κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια δική τους έκθεση ζωγραφικής.
polynoi-14-juniorsclub
Ο εκθεσιακός χώρος γέμισε με έργα των μικρών φίλων της Πολυνόης που επισκέφτηκαν το πάρτυ γεννεθλίων αυτής και του αδελφού της Ευάλιου.
polynoi-10-juniorsclub
Τα παιδιά ζωγράφισαν στο πάρτυ ειδικά για την έκθεση. Ως έπαθλο πήραν όλα από μια επιζωγραφισμένη μινιατούρα SuGleri ενώ κληρώθηκε άλλη μία για έναν τυχερό που ήταν η Ευαγγελία.
polynoi-4-juniorsclub
Μικροί και Μεγάλοι πλημμύρισαν με χαρά και αγάπη το Atelier!
ekthesi5-juniorsclub
Οι νουνές Μαρία και Νόρα ήρθαν ειδικά για το πάρτυ από την Αθήνα! Η Νουνά Μαρία Αθανασιάδου ,η πρώτη επισκέπτρια από το μεσημέρι ξετρέλανε την Πολυνόη και τον Ευάλιο με τα υπέροχα δώρα της και την αγάπη της…
polynoi-13-juniorsclub
Οι μικροί φίλοι είχαν ήδη αφιερώσει χρόνο για το πάρτυ….. αφού φέρανε όλοι υπέροχα δώρα με προσωπικές ευχες και ζωγραφιές..
polynoi-1-juniorsclub
στη φωτογραφία η εορτάζουσα Πολυνόη …δείχνει την έκθεση….
δείτε φωτογραφίες:
 
Back To Top