Τίτλοι Νέων

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

πηγή : thebest.gr, Εικαστικό γιορτινό χάπενινγκ από την Αθηνά Σουγλέρη την τελευταία Κυριακή του χρόνου 29/12/2013 στην Cube gallery της Πάτρας

Θα παρουσιάσει τα έργα μινιατούρες που έχει δημιουργήσει, τα οποία διατίθενται σε συμβολικές τιμές

H γνωστή Πατρινή εικαστική δημιουργός Αθηνά Σουγλέρη συμμετέχει αυτό το διάστημα στην ενδιαφέρουσα  ομαδική έκθεση με τίτλο «Μοιραζόμαστε την τέχνη…» η οποία ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 19/12/2013 στην Cube gallery, στην οδό Μιαούλη κάτω από την οδό Μαιζώνος, στην Πάτρα.
Όπως ήδη έγραψε το thebest.gr, όλοι οι φιλότεχνοι επισκέπτες θαύμασαν τις ιδιαίτερες μινιατούρες – έργα της σε μια βραδιά που είχε πολλά φλάς και γιορτινή  λάμψη και διάθεση.
Στο μεταξύ η Αθηνά Σουγλέρη που έχει ξαναπαρουσιάσει δουλειά της στην Πάτρα, καλεί το κοινό την προσεχή Κυριακή 29/12/2013 που είναι και η τελευταία του χρόνου, στην Cube Gallery από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 16.00 το απόγευμα για να ανταλλάξουν ευχές για την Πρωτοχρονιά με κρασάκι και γλυκίσματα και θαυμάζοντας τις νέες δημιουργίες της, τις μινιατούρες suGleri καθώς και έργα διαφόρων διαστάσεων που θα διατεθούν σε ειδικές τιμές.
Τα έργα suGleri αποτελούν μία καλή ιδέα δώρου και προσιτή οικονομικά, σε όλη την διάρκεια των φετινών εορτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι  με την ιδέα της έκθεσης, ότι η τέχνη απευθύνεται σε όλους, δίνεται η δυνατότητα απόκτησης ενός εικαστικού έργου τέχνης, από κάθε ενδιαφερόμενο, αφού τα έργα πωλούνται σε συμβολικές τιμές.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 11 Ιανουαρίου 2014. Την προσεχή Κυριακή Κυριακή 29 Δεκέμβρη όπως προείπαμε, θα γίνει μία ειδική παρουσίαση από την Αθηνά Σουγλέρη με τις νέες επιζωγραφισμένες μινιατούρες έργα της.

 
Back To Top