Τίτλοι Νέων

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

πηγή :patrasevents.gr «Συσχετίσεις»: Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Αθηνάς Σουγλέρη στην Πάτρα!

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια και αυτής της έκθεσης με τίτλο ''Συσχετίσεις'' στο ''περι τεχνών'' την Τετάρτη 17 Απρίλη, της Αθηνάς Σουγλέρη.

Ο Φιλότεχνος κόσμος της Πάτρας ,με έντονα συναισθήματα θαυμασμού, ''βυθίστηκε''  στα έργα της Αθηνάς Σουγλέρη δίνοντας τις δικές τους ερμηνείες και κάνοντας τις δικές τους Συσχετίσεις...

Τα εγκαίνια συνόδεψαν βιολογικά εδέσματα μια χορηγία του ''Οικοαγρού'' 

Η έκθεση έχει διάρκεια ένα μήνα εως 17 Μάη οπότε έχετε όλο τον χρόνο να την απολαύσετε.....και φυσικά να κάνετε υπέροχα εικαστικά μοναδικά  δώρα στον εαυτό σας και τους φίλους σας.... για τις γιορτές του Πάσχα

Λίγα λόγια για την δημιουργό

Η Αθηνά Σουγλέρη ( suGleri ) μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην υπερβατική οπτική του κόσμου της τέχνης και τον ωμό ρεαλισμό των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός με Μsc. στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες και εργάζεται ως Πολ/κος μηχ/κος για τα ΕΛΤΑ.

Στον ελεύθερο χρόνο της αφήνεται στην καλλιτεχνική δημιουργία, στο εργαστήρι της στο Θησείο. Καταθέτει τις σκέψεις, τα συναισθήματά της, την ψυχή της στον μουσαμά. Της αρέσουν τα δύσκολα, γι' αυτό επιχειρεί να περιγράψει στους πίνακές της έννοιες, συναισθήματα και ανθρώπινες σχέσεις, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.
 
Back To Top