Τίτλοι Νέων

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

BEST.GR: H ΠΑΤΡΙΝΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΣΟΥΓΛΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

H ΠΑΤΡΙΝΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΣΟΥΓΛΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Τα παιδιά εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες τους


Culture

Τα παιδιά εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες τους

27/11/2018 20:53

thebest.gr logo







Μία ωραία ιδέα είχε η Πατρινή εικαστικός Αθηνά Σουγλέρη την οποία και υλοποίησε με επιτυχία. Διοργάνωσε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό ζωγραφικής μικρών φίλων που έγινε την Κυριακή που μας πέρασε και η αφορμή ήταν το πάρτι γενεθλίων των παιδιών της, της Πολυνόης και του Ευάλιου, στον χώρο του Parko Café.
Οι γονείς των εορταζόμενων και το Atelier SuGleri ευχαριστoύν όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τους μικρούς καλλιτέχνες (4-10 ετών) για το ενδιαφέρον τους, την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ζωγραφικής, όπως και για την τιμητική παρουσία τους στο πάρτι γενεθλίων και κυρίως ευχαριστούν τους γονείς για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτό.
Ξεχώρισαν ως πρώτες οι ζωγραφιές της Καλυψώς Κωστοπούλου (10 ετών), του Μανώλη Μπούσιου (8 ετών), του Νικόλα Σπυρόπουλου (8 ετών) με θέμα την ανακύκλωση, του Αλέξη Καστανιώτη (8 ετών) του Νικόλα Καλαμαρά (8 ετών), της Μυρτώς Αβράμη (5 ετών) και της Χρύσας Ξένου (5 ετών). Στους νικητές δόθηκαν ως έπαθλο τσάντες εικαστικές της Αθηνάς Σουγλέρη και ένα έργο τέχνης της εικαστικού, στην πρώτη νικήτρια.
Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, δόθηκε ως δώρο για την συμμετοχή τους, κατάλογος έργων τέχνης και μια επιζωγραφισμένη μινιατούρα «suGleri».
Ευχαριστίες από την ζωγράφο - πολιτικό μηχανικό Αθηνά Σουγλέρηκαι στον ιδιοκτήτη του Parko Café Παναγιώτη Δελή, που συνέβαλε τόσο θετικά στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης με μεγάλη επιτυχία καθώς στην κα Τζένη Ανδριοπούλου ιδιοκτήτρια του βιολογικού καταστήματος «Οικοαγρός» για τα υπέροχα εδέσματα.



















 
Back To Top